عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 16 ارديبهشت 1400
بازدید : 5543
نویسنده : pone

اگر چه گفته میشود که در تحریمها دارو و غذا استثناء است، اما بنده به عنوان کسی که در تامین دارو نقشی را به عهده دارد، میگویم که این حرف یک دروغ بزرگ است و اتفاقا برنامهریزی شده که تامین دارو و تجهیزات پزشکی مردم ایران به عنوان اولویت دشمن، دچار مشکل شود، اما توانمندی شما این نقشه شوم آنها را نقش بر آب کرد. صنایع دارویی از حیاتی ترین صنایع هر کشوری است، به دلیل اینکه ارتباط مستقیمی با سلامت مردم آن کشور دارد و هر اشتباه کوچکی می تواند منجر به اتفاقاتی جبران ناپذیر شود. مهم ترین ماده، همان ماده شیمیایی است که اثر دارویی دارد و اصطلاحا آن را “ماده موثر” می نامند. همچنین اداره کل تجهیزات پزشکی طبق تعریف فوق و بر اساس وظیفه قانونی تعیین شده در تبصره ۲ ماده ۱۴ از قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی، اقدام به تدوین فهرست تجهیزات پزشکی ایران بر اساس استاندارد بینالمللی ISO۱۵۲۲۵ نمودهاست و لیست نهایی را تا پایان مرداد ۱۳۸۸ خواهد نمود. اما با تمهیداتی که در قرارگاه دیده شده است مقام محترم وزارت و معاونین براین مساله اتفاق نظر داشتند که مولکول های جدید وارد فهرست دارویی کشور شود.

وی همچنین با بیان اینکه صنعت دارو به طور کلی صنعتی استراتژیک است عنوان کرد که ما در سیاست گذاری هایمان اولویت اصلی اولا اینکه کمیت دارو در کشور لطمه نبیند و با کمبود مواجه نشویم حال چه مواد اولیه سازو چه داروهای ساخته شده ما نمی خواهیم صنایع دارویی مان با مشکل مواجه شود ضمن آنکه تامین دارو در کشورنیز دچار اختلال شود. طبق ماده ۱ ضوابط و مقررات واردات مواد اولیه دارویی وزارت بهداشت، هر شخص حقیقی و حقوقی می تواند پس از اخذ مجوزهای لازم از اداره کل نظارت بر امور دارو مواد مخدر به واردات مواد اولیه دارویی بپردازد. این ماده تبصره نیز دارد: در صورتی که شرکتی از مواد اولیه ی وارداتی در خط تولید خود استفاده نمی کنند و یا اصلا دارای یک خط تولید نیستند. اگر شرکت تولید کننده دارو دارای یک پروانه ساخت باشد و بعد اقدام به واردات مواد اولیه کند. سالمخبر: مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: اگر شرکتهای داروسازی در کشور به مراکز دولتی تخفیف ندهند یا محصول خود را ضابطهمند عرضه کنند، آنها هم مجبور به خرید با قیمت واقعی و به صرفه خواهند شد.

برخی میگویند یکی از مشکلات ما در حوزه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بحث نقل و انتقال پول است، اما قضایا فراتر از این موضوع است؛ به طوری که مشخصاً و عمداً شرکتهای داروسازی که سالها با ایران کار میکنند و در دوره قبلی تحریمها نیز کارشان را با ایران ادامه میدادند، تحت فشار قرار میگیرند و به زبان میآورند که ما تحت فشار هستیم. اگرچه که برخی از کمبودهایی که منعکس میشود در همین دو درصد است. ما به التفاوت بین ۹۷ درصد تا ۹۹ درصد که دو درصد است، داروهایی هستند که وارد میشوند، اما مشابه تولید داخلشان نیز وجود دارد که البته برای آن ها محدودیت هایی را ایجاد کردیم و بازار را در اختیار تولیدکنندگان دارو قرار دادهایم. برای انجام واردات هر محصول نیاز به کارت بازرگانی و مجوز ورود و دریافت گواهی ها و استانداردها می باشد. واردات کالا یک امر بسیار تخصصی می باشد و نیاز به انجام مشاوره دارد که به تمامی این مراحل و مجوزها و حقوق ها آگاهی و اشراف داشته باشد و بتواند فرد وارد کننده را راهنمایی کند. 

بین المللی رد کرد و به ما اثبات شد ما به طور قطع اجازه واردات مواد اولیه را می دهیم. این شرکت با نامی درخشان و کادری مجرب در زمینه موادشیمیایی تضمین می نماید تا کلیه کالاهای مواد شیمیایی را با در نظر گرفتن تمامی موارد لازم تهیه و نگهداری و سپس در اختیار خریداران محترم مواد شیمیایی و همچنین مصرف کنندگان محترم مواد اولیه شیمیایی قرار بدهد. رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه دارویی، شیمیایی و بسته بندی نیز گفت: با وجود کم توجهی هایی که در گذشته به تولید مواد اولیه دارویی شده بود اما در سالهای اخیر رشد این صنعت شتاب گرفته است. رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه دارویی, شیمیایی و بسته بندی افزود: در نظام ژنریک هیچ تفاوتی بین داروی ایرانی و خارجی وجود ندارد و مهمترین چالش در توسعه تولید مواد اولیه نگاه سنتی حاکم بر جامعه پزشکی است. رییس سازمان غذا و دارو با تقدیر از عملکرد مدیران شرکت داروسازی عبیدی گفت: اتفاقات خوبی که در مجموعه داروسازی دکتر عبیدی افتاده است واقعا نشان می دهد که در ورود مولکول ها و تولید محصولات جدید و بسیار با کیفیت و خط تولید نه تنها هیچ کم و کسری وجود ندارد بلکه از کمپانی های بزرگ داروسازی در دنیا هم پیشی گرفته است.


تاریخ : شنبه 16 اسفند 1399
بازدید : 757
نویسنده : pone
سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد که ۱۴ یا ۱۵ مارس (۲۴/۲۵ اسفند) گزارش تحقیق درباره منشأ کرونا در چین را منتشر خواهد کرد.
 
                                                   بهداشت جهانی زمان انتشار گزارش کرونا را اعلام کرد

به گزارش «تاباک» به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، «تدروس ادهانوم» دبیرکل سازمان‌جهانی ‌بهداشت که در یک کنفرانس خبری مجازی صحبت می‌کرد، حذف هرگونه اطلاعات از گزارش مقدماتی هیأت اعزامی این سازمان به شهر ووهان چین را نیز رد کرد.

اواسط ژانویه بود که سازمان جهانی بهداشت با موافقت چین اجازه پیدا کرد که هیأتی را به ووهان کانون اولیه ویروس کرونا اعزام کند.

پیش‌تر «پیتر بن امبارک» دانشمند ایمنی غذایی در سازمان جهانی بهداشت در پی پایان ماموریت این سازمان در چین، هرگونه تئوری منشاء آزمایشگاهی ویروس را بسیار بعید دانسته و گفته بود این نظریه نیاز به هیچ تحقیقی ندارد. وی در اظهارات هفته گذشته خود تاکید کرده بود که ویروس کرونا به احتمال زیاد از طریق حیوانات میزبان یا گوشت حیوانات وحشی منجمد به انسان منتقل شده و این احتمالات باید همچنان بررسی شود.

این در حالی است که روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از محققان سازمان جهانی بهداشت مدعی شده بود که چین از دادن اطلاعات درباره موارد اولیه ابتلا به کووید-۱۹ که می‌تواند به نحوه و زمان شیوع ویروس در چین کمک کند، خودداری کرده است.

سازمان جهانی بهداشت از زمان آغاز همه گیری کرونا با انتقاداتی روبرو شده است. منتقدان بر این باور بودند که این نهاد در آغاز شیوع ویروس کرونا بر دامنه بحران سرپوش گذاشته است. «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری پیشین آمریکا هم از نخستین کسانی بود که نظریه منشاء آزمایشگاهی ویروس کرونا را از یکی از آزمایشگاه‌های ویروس شناسی ووهان؛ شهری که نخستین بار این ویروس در آن شناسایی شد، ارائه داد.

 

 
 

تاریخ : شنبه 16 اسفند 1399
بازدید : 799
نویسنده : pone

رئیس کمیته خدمات نظامی مجلس نمایندگان آمریکا گفت که نیروهای آمریکایی تا اول ماه می از افغانستان خارج نمی‌شوند.

آدام اسمیت، رئیس کمیته خدمات نظامی مجلس نمایندگان آمریکا گفت که نیروهای آمریکایی تا اول ماه می از افغانستان خارج نمی‌شوند.

این عضو مجلس آمریکا اظهار داشت: احتمال این وجود دارد که نیروهای آمریکایی در جریان سال جاری از افغانستان بیرون شوند، اما خروج آنها تا اول ماه می بعید به نظر می‌رسد.

رئیس کمیته نظامی مجلس نمایندگان آمریکا افزود: ما باید راهی را دریابیم که حضور ما بیشتر استراتژیک باشد و کمتر وسعت داشته باشد.

پیش از این، لیندزی گراهام، سناتور آمریکایی نیز گفته بود نیروهای آمریکایی زمانی از افغانستان خارج خواهند شد که شرایط مساعد باشد.

بر اساس توافقنامه دولت ترامپ با گروه طالبان قرار بود نیروهای خارجی تا اول ماه می سال جاری میلادی خاک افغانستان را  ترک کنند

انتهای پیام/

 
 

تاریخ : شنبه 16 اسفند 1399
بازدید : 935
نویسنده : pone

رئیس جمهور افغانستان تاکید کرد که هیچ کس نمی‌تواند در مورد انحلال نهاد‌هایی که در قانون اساسی تسجیل شده تصمیم بگیرد.

 

اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان امروز شنبه (۱۶ حوت/ اسفند) در مراسم افتتاح سال سوم دوره هفدهم شورای ملی تاکید کرد که هیچ کس نمی‌تواند در مورد انحلال نهاد‌هایی که در قانون اساسی تسجیل شده تصمیم بگیرد.

وی خطاب به طالبان و پاکستان گفت: طالبان باید نیت صلح‌خواهی خود را عملا ثابت کرده و پاکستان باید افغانستان مستقل و آزاد را بپذیرد.

اشرف غنی اظهار داشت: اجماعی در سطح ملی، بین‌المللی، منطقوی و جهان اسلامی برای صلح پایدار که محصول آن یک افغانستان مستقل و مردم سالار باشد به وجود آمده و این فرصت بی‌نظیر است.

وی تاکید کرد که تضمین منطقه و جهان برای صلح پایدار در افغانستان یک امر حتمی و ضروری است. تلاش ما برای تقویت این اجماع و کسب تضمین منطقوی و بین‌المللی برای صلح پایدار در افغانستان جریان دارد.

اشرف غنی در مورد مدیریت روند صلح نیز گفت که مدیریت نادرست و غیر مدبرانه روند صلح خطراتی را هم با خود دارد که وی به عنوان رئیس جمهور کشور می‌خواهد نمایندگان را از آن آگاه بسازد؛ تحلیل این خطرات و مدیریت آن می‌تواند افغانستان را برای رسیدن به صلح نزدیک بسازد و اغماض و چشم پوشی از خطرات هم می‌تواند عواقب فاجعه باری داشته باشد.

محمد اشرف غنی همچنین در واکنش به طرح زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان درباره آینده افغانستان گفت که هر نهادی می‌تواند خیال و خوابی را در کاغذ بنویسد اما عملی نیست.

هر نهادی می‌تواند خیال و خوابی را در کاغذ بنویسد اما عملی نیست!

وی بیان داشت: «هر نهادی می‌‎تواند خیال و خوابی را در کاغذی بنویسد و راه حلی برای افغانستان توصیه کند؛ این کاغذها هم در گذشته نوشته شده، حال هم نوشته می‌شود و در آینده هم نوشته خواهد شد؛ اما وثیقه ما قانون اساسی ماست.»

وی با تاکید بر اینکه افغانستان به وثیقه دیگری جز قانون اساسی نیاز ندارد افزود: هیچ کس نمی‌تواند در مورد انحلال نهادهایی که در قانون اساسی تسجیل شده تصمیم بگیرد؛ قانون اساسی و نهادهای ملی پابرجا خواهد بود و یگانه راه تعدیل قانون اساسی هم مجرایی است که در خود این قانون تذکر یافته است.

زلمی خلیلزاد در سفر اخیرش به کابل طرحی را به دولت و شماری از سیاسیون افغانستان سپرده‌است که در آن، نقشه‌ راه ایجاد یک حکومت انتقالی پیش‌بینی شده‌است.

گفته می شود که این طرح که در ۱۰ صفحه به زبان انگلیسی ترتیب شده و چندین سناریوی احتمالی را برای ایجاد حکومتی زیر نام «دولت انتقالی صلح» پیش‌بینی می‌کند.

بر اساس این طرح قرار است یک ساختار سیاسی جدید به نام «دولت انتقالی صلح افغانستان»‌ به میان بیاید که دارای «سه قوه مستقل و مساوی اجراییه، شورای ملی و مقننه که دارای دادگاه‌ عالی و دادگاه‌های محلی» خواهد بود. بر اساس این سند «یک شورای عالی فقه اسلامی و یک کمیسیون تعدیل قانون اساسی» نیز ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

 


تاریخ : 0 0
بازدید : 713
نویسنده : pone
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 7 صفحه بعد

به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان خبر و آدرس ponehnews.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com